top of page

SUCCESVOL BEZOEK DE MUSSEN & G-TENNIS

The Hague Open heeft op vrijdag en zaterdag bijzonder bezoek gehad. Op vrijdag streken de kinderen van De Mussen neer op de Mets, en op zaterdag was er een zeer geslaagde clinic G-Tennis.


Als oudste buurtcentrum van Nederland speelt De Mussen al bijna een eeuw een rol van betekenis voor opeenvolgende generaties in de Schilderswijk. Vandaag waren de kinderen van De Mussen uitgenodigd voor een leuke tennisdag op The Hague Open.

De Mussen biedt buurtbewoners de mogelijkheid om zich te ontwikkelen en probeert hiermee een verschil te maken voor de 1800 buurtbewoners van alle leeftijden en diverse achtergronden die wekelijks het buurtcentrum bezoeken.


Clinic voor Haagse schoolkinderen, aangeboden door de gemeente Den Haag.


G-Tennis

Op zaterdag werd op The Hague Open niet alleen getennist door de halve finalisten. Er werd ook een geslaagde clinic G-Tennis gehouden, in samenwerking met de KNLTB. Het evenement maakt onderdeel uit van de weg naar de Special Olympics Nationale Spelen, die in 2020 in Den Haag zullen plaatsvinden. Thiemo de Bakker was ook van de partij bij de leuke ochtend op de Mets.

G Tennis The Hague Open
Op zaterdag was er een clinic G-Tennis onderdeel van het toernooi. Dit werd in samenwerking met SGK georganiseerd.

bottom of page