top of page

ETEN EN DRINKEN

Tijdens het The Hague Open verzorgt Brasserie Mets catering voor alle gasten. De Brasserie is gevestigd op de Mets tennisbanen, in hartje Scheveningen.

 

Naast een tweede thuis voor de leden van de club, is de brasserie een gezellige ontmoetingsplek voor omwonenden en passanten.

TOPTENNIS EN ETEN EN DRINKEN

Van 15 t/m 21 juli 2019 wordt voor de 27e keer een Challenger tennistoernooi in Scheveningen georganiseerd.

 

Deelnemers 2019 worden in juni bekend gemaakt.

(Kijk hier voor het 2018 deelnemersveld)

METS PLAZA EN RESTAURANT BRASSERIE METS

De culinaire invulling van The Hague Open wordt dit jaar verzorgd door het team van Mastroquet.  Als culinaire partner zorgen zij de gehele week dat het jou als bezoeker aan niets ontbreekt.

Mastroquet staat voor ambachtelijk, bourgondisch en internationaal met een kleine knipoog richting de moleculaire keuken. We werken alleen met dagverse scharrel- en beter leven producten. Onze menu's zijn samengesteld met verse en gecertificeerde producten die op ambachtelijke wijze worden bereidt.

Wij werken met Beter Leven en/of biologisch vlees, MSC gevangen vis en seizoensgebonden producten. Tevens voeren wij een duurzaam beleid door in onze productie en energie verbruik.

 

Mets Plaza - Food
Voor de snelle hap zijn op ons gezellige Mets Plaza de hele dag door vers gemaakte producten verkrijgbaar (broodjes, soep, friet, etc.)

Mets Plaza - Drinks & Bites
Met een hapje en drankje genieten in de zon op ons gezellige Mets Plaza. Van Champagne (Laurent Perrier) tot de Mets fruitsap, maar natuurlijk ook bier, fris en wijn: voor iedereen wat wils. Lekkere trek? Bestel een van de borrelarrangementen.

 

Mets Plaza – Asian Twist
Pak een bord en geniet van het Aziatische arrangement! Voor slechts  € 21,- geniet je van diverse Aziatische gerechten (Wok, saté, Thais, etc.)

Restaurant "Brasserie Mets"
Ons clubhuis is dagelijks geopend van 12.00 uur tot 22.00 uur. Vanaf 17.00 uur is het mogelijk om te genieten van a-la carte gerechten.

Reserveringen via info@brasseriemets.nl

  • reserveren kan voor de 1e zit (17.00 tot 20.00 uur) of voor de 2e (20.30 uur tot sluit) zit

  • gelieve bij reservering aan te geven hoeveel gangen u wilt reserveren

  • bij niet verschijnen zonder bericht wordt uw tafel na 17.15 resp. 20.45 uur weer vrijgegeven en vervalt uw reservering

Meer informatie? Stuur een email naar info@brasseriemets.nl

Graag tot snel.

bottom of page